Logo Desmet-electro

Verlichting

Laat onze specialist er zijn licht over schijnen.

Particulier of professioneel, binnen- of buitenverlichting, Desmet Elektro helpt je de juiste keuze te maken uit meer dan 80 merken. Wij geven advies op maat zodat jij jouw producten of diensten van hun beste kant kan laten zien. Denk je aan nieuwe verlichting bij je thuis? Eén van onze specialisten komt met plezier langs om de beste keuzes voor te stellen op basis van je interieur en persoonlijke smaak. Daarnaast zetten we ook jouw tuin in de schijnwerpers met buitenverlichting.

Technische toepassingen

Functionele projectverlichting (25w)

Met functionele verlichting licht je de juiste aspecten van je zaak uit. Dit kan gaan om een showroom, restaurant, winkel, inkomhal of vergaderzaal. Bespreek jouw wensen met ons en wij brengen ze graag tot leven.

Unieke designverlichting

Verlichting kan een interieur helemaal afmaken. Kies voor een luxe blikvanger aan je muur of plafond. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden en monteren van unieke designverlichting in elke ruimte.

Sfeerverlichting

Elke ruimte heeft zijn eigen karakter en functie. Dankzij de juiste sfeerverlichting creëer je een gezellige, aangename sfeer waar je helemaal tot rust komt. Dit kan bijvoorbeeld in het salon of de slaapkamer.

Industriële verlichting

In fabrieken en bedrijven is de juiste verlichting essentieel om goed en veilig te kunnen werken. Bovendien kan dit ook zorgen voor een besparing op de energiefactuur. We vertellen je er graag alles over.

Bekijk onze projecten

Niet zeker of we jou kunnen helpen met jouw verlichtingsproject? Of weet je niet goed waar te beginnen? Neem een kijkje tussen onze realisaties en doe inspiratie op!

Neem contact op of vraag een interventie aan.