Logo Desmet-electro

Databekabeling

Breng je netwerk op lichtsnelheid.

Desmet-Elektro ontfermt zich over jouw tv-, audio-, video-, wifi- en databekabeling. De installatie van draden, kabels en buizen brengt soms veel vragen met zich mee. Moet het nu opbouw of inbouw zijn? Zijn alle aansluitpunten aanwezig voor het netwerk dat je voor ogen hebt? Is de bekabeling toekomstgericht, bijvoorbeeld als je bedrijf of gezin straks uitbreidt? Doe beroep op onze vakmensen, wij denken graag met je mee zodat je later niet opnieuw alles moet openbreken.

Dankzij databekabeling die afgestemd is op jouw situatie, kan iedereen genieten van snel internet, een goede gegevensoverdracht en apparaten die functioneren zonder haperen. Wij hebben ook ervaring met het plaatsen van datanetwerken, domoticasystemen en beveiligingssystemen. We bekijken altijd of er bestaande buizen zijn die we kunnen gebruiken voor het trekken van de kabels. Is dat niet het geval, dan leggen we nieuwe leidingen aan. In beide gevallen zorgen we ervoor dat je na onze interventie een perfecte ontvangst hebt.

Bekijk onze projecten

Databekabeling wordt altijd uitgevoerd op maat van de klant en situatie. Hoe eenvoudig of complex ook, Desmet-Elektro weet er wel raad mee!

Neem contact op of vraag een interventie aan.