Logo Desmet-electro
Icoon elecktriciteit

Algemene elektriciteit

Installatie, onderhoud en vernieuwing van je elektriciteit.

Desmet-Elektro is hét aanspreekpunt voor al je algemene elektriciteitswerken. Wij plaatsen volledig nieuwe elektrische installaties (= elektriciteitskasten en bekabeling) in woningen, bedrijfsgebouwen, appartementen, … Nieuwbouw- of renovatieproject op de planning? We staan je graag bij van begin tot eind met het plaatsen van leidingen, stopcontacten, lichtpunten, etc. Daarnaast kan je ons contacteren voor kleinere klussen, zoals elektriciteitspannes of herstellingen.

Technische toepassingen

Domotica

Domotica zorgt voor een nieuwe manier van wonen. Dankzij slimme techniek kan je vanop afstand je verwarming, verlichting en zoveel meer bedienen. Contacteer ons voor alle mogelijkheden.

Samenstellen van elektrische kasten

Je elektrische kast is de plaats waar verschillende elektrische circuits samenkomen. Desmet-Elektro staat in voor alle functionele verbindingen zodat jouw apparaten probleemloos werken.

Datanetwerken

Onder een datanetwerk vallen alle systemen die gegevens verwerken. Denk maar aan je telefoonlijn, alarminstallatie of computernetwerk. Wij installeren en optimaliseren deze netwerken.

Gestructureerde bekabeling

De basis van een functionerend datanetwerk is een gestructureerde bekabeling. Dit zorgt voor een vlotte stroom van gegevens. We gebruiken enkel hoogwaardige materialen, met een snel én veilig resultaat.

Bekijk onze projecten

Algemene elektriciteitswerken zijn een brede noemer voor tal van kleine en grote opdrachten. Bekijk onze realisaties om een goed beeld te krijgen wat we voor jou kunnen betekenen.

Neem contact op of vraag een interventie aan.