Logo Desmet-electro

Laadpalen

Thuis is waar jij jouw elektrische auto oplaadt.

De omschakeling naar elektrische voertuigen is definitief ingezet. Met een power station van Blitz wordt elektrisch laden simpel, snel én persoonlijk. Personaliseer je laadpaal in een kleur naar keuze, reserveer een plekje voor je deur en laat onze techniekers hun werk doen. Wij installeren ook laadstations op bedrijventerreinen. Maak het jezelf en je medewerkers gemakkelijk en breng de elektrificatie van je vloot in stroomversnelling. Met hun ongeremde technologie en baanbrekende vormgeving zijn onze laadpalen helemaal klaar voor de toekomst. Nu jij nog?

Bekijk onze projecten

Benieuwd waar wij al laadpalen hebben geïnstalleerd? Neem een kijkje tussen onze realisaties, en wie weet sta jij hier binnenkort ook tussen!

Bedrijven & horeca

Desmet-Elektro is gecertificeerd partner van Blitz Power Station. De laadpalen van Blitz zijn ongeëvenaard op vlak van design en functie. Investeer in een flexibel laadpark op maat van jouw site, werking en bedrijfsidentiteit. Naast drie standaarduitvoeringen kan je kiezen uit gelijk welke RAL-kleur, zodat alles mooi aansluit bij je eigen huisstijl. Dankzij een persoonlijk beheersysteem volg, beheer en optimaliseer je de laadsessies op basis van data.

Thuis opladen

Je wagen snel en veilig opladen voor je deur of in je garage? Dankzij de designoplossing van Blitz is het nog leuk om te zien ook. Onze ervaren techniekers verzorgen de installatie bij je thuis. Na een korte uitleg kan je al meteen inpluggen en laden. Met een laadpaal laad je tot acht keer sneller en veel veiliger dan via een stopcontact. Maak het jezelf dus niet moeilijk en vermijd gevaarlijke situaties. Met een Blitz laadpaal kan je bovendien kosten besparen door trager te laden op piekmomenten.

Neem contact op of vraag een interventie aan.