Logo Desmet-electro

Service technieker 

Desmet-Elektro is toonaangevend partner voor verlichting, bewaking en bekabeling in de retail. Om ons snelgroeiend bedrijf te ondersteunen, hebben we nood aan extra werkkrachten. Daarom zoeken we een service technieker die graag de baan op gaat om bij klanten problemen op te lossen of onze elektriciens een handje te helpen.

Waar maak jij het verschil?

Onze service technieker is een echte know-it-all. Je ziet mankementen meteen en lost deze zonder problemen op. Met opgeladen batterijen ga je langs bij onze klanten die actief zijn in de retailsector om defecten of (dringende) problemen op te lossen. Zelfstandig werken, schrikt je totaal niet af. Je gaat met plezier alleen de baan op tot bij onze klanten. Daar inspecteer en diagnosticeer je (de oorzaak van) het probleem. Met beide handen voer je reparaties uit om installaties opnieuw operationeel te maken.  

Dit wil je waarschijnlijk ook weten:

  • Je komt terecht in familiale omgeving waar alle neuzen in dezelfde richting staan.
  • Een diploma is mooi, maar geen vereiste wanneer dat gecompenseerd wordt door ervaring.
  • Het is een pluspunt wanneer je in bezit bent van een rijbewijs B of BE.
  • Het loon wordt volledig berekend op jouw weten en kunnen.
  • We geven je altijd de kans om bij te scholen op bepaalde vakgebieden.
  • Je drukt je perfect uit in het Nederlands.

Ben jij onze missende schakel? 

Grijp je kans en vervoeg ons team van professionals. We kunnen alvast niet wachten om jou uit te nodigen en te kijken hoe je een aanvulling kan vormen voor ons team.

VACATURE PAGINA