Elektricien

Desmet-Elektro is toonaangevend partner voor verlichting, bewaking en bekabeling in de retail. Om ons snelgroeiend bedrijf te ondersteunen, hebben we nood aan extra werkkrachten. Daarom zoeken we een elektricien die het helemaal warm krijgt van het plaatsen, onderhouden en vernieuwen van elektrische installaties. 

Waar maak jij het verschil?

Als elektricien bij Desmet-Elektro ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van elektrische installaties in de retail, voornamelijk supermarkten. Je schat de werkzaamheden juist in en voert deze correct uit. Elektrische installaties kennen voor jou geen geheimen en je legt geblinddoekt nieuwe bekabelingen. Mankementen in elektrische installaties merkt onze elektricien snel op en detecteert als gevolg waar het fout loopt – deze problemen los je dan ook doelgericht op. Tijdens het uitvoeren van de werken staat veiligheid altijd voorop en houd je de veiligheidsvoorschriften in het achterhoofd. Dit alles doe je met plezier in team, maar ook zelfstandig werken schrikt je niet af. 

Dit wil je waarschijnlijk ook weten:

  • Je komt terecht in familiale omgeving waar alle neuzen in dezelfde richting staan.
  • Een diploma is mooi, maar geen vereiste wanneer dat gecompenseerd wordt door ervaring.
  • Het is een pluspunt wanneer je in bezit bent van een rijbewijs B of BE.
  • Het loon wordt volledig berekend op jouw weten en kunnen.
  • We geven je altijd de kans om bij te scholen op bepaalde vakgebieden.
  • Je drukt je perfect uit in het Nederlands.

Ben jij onze missende schakel? 

Grijp je kans en vervoeg ons team van professionals. We kunnen alvast niet wachten om jou uit te nodigen en te kijken hoe je een aanvulling kan vormen voor ons team.

VACATURE PAGINA